از فواید ماهی قرل آلا چه می دانید؟

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، تهران (پانا) - انجمن تغذیه آلمان اعلام نموده است که ماهی قزل آلا فواید اعجاب برانگیز و بی نظیری را برای سلامت جسم انسان ها دارد؛ به گونه ای که استفاده آن از ابتلاء به سکته قلبی و مغزی جلوگیری می نماید، سطح کلسترول مضر را کاهش و اندازه کلسترول مفید را افزایش می دهد.

از فواید ماهی قرل آلا چه می دانید؟

پزشکان و متخصصان سلامت توصیه می نمایند هر هفته دو بار از انواع ماهی های چرب مانند قزل آلا برای سلامت قلب و مغز استفاده گردد. انجمن تغذیه آلمان اعلام نموده است که ماهی قزل آلا فواید اعجاب برانگیز و بی نظیری را برای سلامت جسم انسان ها دارد؛ به گونه ای که استفاده آن از ابتلاء به سکته قلبی و مغزی جلوگیری می نماید، سطح کلسترول مضر را کاهش و مقدار کلسترول مفید را افزایش می دهد.

انجمن تغذیه آلمان شرح داده که ماهی قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا، زنجیره ای طولانی مانند اسید ایکوزاپنتائوئیک و اسید دوکوزا هگزانوئیک است. بعلاوه مصرف این ماهی، اسیدهای چرب امگا 3 و کلسترول مضر بدن را کاهش و در مقابل کلسترول مفید را افزایش می دهد. کاهش فشار خون بالا، بهبود رقیق سازی خون و در نتیجه جلوگیری از سکته های قلبی و مغزی از دیگر مزیت های ماهی قزل آلاست. بر این اساس انجمن تغذیه آلمان توصیه نموده است که افراد هفته ای دو بار ماهی مصرف نمایند و هر هفته 70 گرم از انواع ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا، شاه ماهی و خال مخالی را استفاده نمایند.

منبع: خبرگزاری پانا

به "از فواید ماهی قرل آلا چه می دانید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از فواید ماهی قرل آلا چه می دانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید