خواص شگفت انگیز پوست این درخت برای سلامتی
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، از دارچین می توان در غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، وب ام دی گزارش داد، دارچین فواید مختلفی برای سلامتی ما دارد که در ادامه به بعضی از آن ها خواهیم پرداخت.
کاهش قند خون
چندین مطالعه روی بزرگسالان و حیوانات مبتلا به دیابت نشان داده است که دارچین می تواند به کاهش قند خون یاری کند. با این حال دانشمندان هنوز نمی دانند که دارچین چگونه ممکن است به کاهش قند خون یاری کند. بعلاوه مشخص نیست که مصرف چه اندازه دارچین در این زمینه مفید است و اثرات آن تا چه مدتی باقی خواهد ماند.
افزایش متابولیسم
بر اساس یک مطالعه آزمایشگاهی، یک نوع روغن موجود در دارچین به نام سینامالدئید می تواند سلول های چربی در بدن شما را هدف قرار دهد و باعث گردد که انرژی بیشتری بسوزانند. این ویژگی دارچین می تواند برای افرادی که خواهان کاهش وزن خود هستند، مفید باشد.
یاری به سلامت پوست
داده های یک مطالعه کوچک نشان داده است که دارچین می تواند با انواع باکتری هایی که عامل آکنه هستند، مبارزه کند. یک مطالعه آزمایشگاهی کوچک دیگر هم نشان می دهد که دارچین می تواند فراوری کلاژن را تقویت کند که این ماده نیز نقش موثری در جوانی و شادابی پوست دارد.
یاری به درمان سرطان
در مطالعاتی که روی حیوانات یا سلول های رشد یافته در آزمایشگاه ها اجرا شده، دارچین توانایی خود را در کُند کردن رشد سلول های سرطانی و حتی از بین بردن سلول های تومور نشان داده است. با این حال برای مشخص نقش دارچین در درمان و پیشگیری از سرطان به مطالعات دقیق و بیشتری روی انسان ها احتیاج داریم.
کاهش فشار خون
چندین مطالعه نشان می دهد که خوردن دارچین هر روزه و به مدت سه ماه می تواند فشار خون سیستولیک (عدد بالا) را تا پنج واحد کاهش دهد. هرچند به گفته متخصصان، مطالعات بیشتری برای آنالیز تاثیر مصرف دارچین بر کاهش فشار خون، اندازه مصرف و ماندگاری اثر آن مورد احتیاج است.
حفاظت از مغز
در مطالعه ای در یک محیط آزمایشگاهی، دارچین روند انباشت پروتئین مغز را که نشانه بیماری آلزایمر است، متوقف نموده است. در مطالعه دیگری که روی موش ها انجام شد نیز نشان داده شد که دارچین موجب بهبود حافظه در آن ها شده است. با این حال، انجام مطالعات بیشتری برای آنالیز این تاثیرات روی انسان ها ضروری است.
کاهش التهاب
در یک مطالعه آزمایشگاهی اخیر که 115 نوع غذا را مورد آنالیز قرار داد، مشخص شد که دارچین با التهاب مبارزه می نماید. از آنجایی که بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید با افزایش سن شایع تر می شوند، تحقیقات بیشتری در این زمینه ضروری است تا مشخص گردد که استفاده از دارچین به عنوان یک درمان طبیعی برای افراد مسن که چنین شرایطی دارند، مناسب است یا خیر.
کاهش کلسترول
هنگامی که 60 بزرگسال در یک مطالعه کوچک هر روز حدود 1/4 قاشق چایخوری دارچین را به مدت 40 روز مصرف کردند، کلسترول LDL (بد) آنها کاهش یافت. تحقیقات دیگر نشان داده است مقادیر مشابه دارچین که روزانه تا 18 هفته خورده می گردد، می تواند LDL و بعلاوه کلسترول کلی را کاهش دهد و در عین حال کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد. با این حال هنوز خیلی زود است که دارچین را به عنوان درمانی برای کلسترول بالا توصیه کنیم.
مبارزه با باکتری ها
دارچین می تواند با بسیاری از انواع باکتری هایی که افراد را بیمار می نمایند، مبارزه کند. شاید بتوان از آن به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در غذاها و لوازم آرایشی هم استفاده کرد.
مبارزه با عفونت های قارچی
به نظر می رسد دارچین این قدرت را دارد که قارچ کاندیدا آلبیکانس را که باعث بیشتر عفونت های قارچی می گردد از بین ببرد.
منبع: فرارو