شهنازی: حرف آلکنو با اهداف رئیس فدراسیون در تضاد است، او صداقت داشت و واقعیت را گفت
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، سرمربی تیم والیبال سایپا با تمجید از ولادیمیر آلکنو سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان گفت که او در نشست خبری اخیرش با صداقت حرف زده و واقعیت را گفته است.
ناصر شهنازی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی وبلاگ معمای ویژه در خصوص صحبت های ولادیمیر آلکنو سرمربی تیم ملی والیبال ایران در نشست خبری اخیرش گفت: آلکنو یک مربی حرفه ای است و از نوع صحبت کردن او می شد این قضیه را فهمید. او با صداقت حرف زد و واقعیت را گفت. آلکنو سعی نکرد موضوعی را کتمان و یا بزرگنمایی کند.
سرمربی تیم والیبال سایپا در خصوص حذف جواد کریمی از اردوی تیم ملی به دلیل اضافه وزن گفت: آلکنو دیدگاه های خاص خودش را دارد و کسی نمی تواند او را مجبور به کاری کند. تیم ملی ایران در لیگ ملت ها با دو پاسور به مشکل برمی خورد، چون اگر یک پاسور مصدوم یا بیمار گردد، شرایط خاصی بر تیم حکمفرما خواهد شد که شاید قابل جبران نباشد. همراه داشتن تنها دو پاسور، ریسک بزرگی است که امیدوارم، آلکنو، عواقب کار خود را در نظر بگیرد و جوابگو باشد.
شهنازی در خصوص حضور احتمالی پوریا فیاضی در پست لیبرو نیز توضیح داد: من به این تصمیم، اعتقادی ندارم. تیم ملی دو لیبروی بسیار خوب دارد و سیامک مرندی هم می تواند در این پست به تیم ملی یاری کند. او یکی از بهترین لیبروهای ایران است که فصل پیش در تیم سپاهان، عملکرد خوبی داشت. به نظر من باید از هر بازیکن در پست تخصصی خود استفاده کرد. لیبرو، یک پست کاملاً تخصصی است، ولی باید دید آلکنو چقدر روی این قضیه (استفاده از فیاضی در پست لیبرو) اصرار دارد.
وی به موضوع دیگری هم اشاره نمود و گفت: داورزنی در صحبت های خود اعلام نموده بود که به دنبال حضور در بین چهار تیم نهایی و حتی ایستادن تیم ملی روی سکوی المپیک است. استخدام آلکنو هم در راه تحقق این آرزو بوده است. آلکنو اما در صحبت های خود در نشست خبری اش تأکید کرد که قول دادن برای عنوانی خاص، کار مربیان شارلاتان است. من کاملاً با او موافقم، ولی حرف آلکنو با اهداف رئیس فدراسیون در تضاد است. من مطمئنم که آلکنو، واقعیت را می گوید.
مربی پیشین تیم ملی والیبال در خصوص بازار نقل وانتقالات لیگ برتر والیبال هم گفت: مشکل اساسی در ورزش ما، مدیریت و باشگاهداری است. تیم ها در قالب باشگاه، فعالیت نمی نمایند و اساسنامه ندارند. به همین خاطر، ارکان آنها به سرپرست و سرمربی، خلاصه شده و تمام تصمیمات توسط یک نفر گرفته می گردد. این مورد در سازمان لیگ فدراسیون هم دیده می گردد و چون اساسنامه مستقل و قانونمندی موجود نیست، سازمان لیگ دچار تغییر و تحول شده و سلیقه ای اداره می گردد.
وی ادامه داد: هیچ ضمانت اجرایی برای مصوبات سازمان لیگ وجود ندارد و برگزاری مسابقات، قانونمند نیست. در این شرایط، همه حق خود می دانند که نظر بدهند. در این بین باید دید چه کسانی از برگزاری لیگ قانونمند، متضرر می شوند. بدون شک تدوین اساسنامه، کار ساده ای است، ولی جای تعجب دارد که چرا لیگ ما بعد از سال های طولانی از برگزاری اش، هنوز اساسنامه ثابتی ندارد.
منبع: خبرگزاری تسنیم