افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه به علت وجود توده های خوش خیم

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، انجمن سرطان آمریکا پیشنهاد می نماید که زنان بین 45 تا 54 سالگی هر سال ماموگرافی انجام دهند.

افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه به علت وجود توده های خوش خیم

تحقیقات نو نشان می دهد توده های خوش خیم موجب سرطان نمی شوند، اما وجود آن ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند.

به نقل از هلث دی نیوز،محققان اسپانیایی گزارش دادند زنانی که دارای شرایط خوش خیم سینه مانند کیست و فیبرنوما هستند، تقریباً دو برابر با احتمال ابتلا به سرطان سینه در 20 سال آینده روبرو هستند.

مارتا رومن، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان دلمار بارسلونا، می گوید: یافته های نو باید زنان دارای ضایعات خوش خیم سینه را برای شرکت در برنامه های غربالگری سرطان تشویق کند، زیرا در معرض خطر بیشتری قرار دارند و ممکن است از درجه بالاتری از تشخیص زودرس سرطان سینه بهره مند شوند.

انجمن سرطان آمریکا پیشنهاد می نماید که زنان بین 45 تا 54 سال هر سال ماموگرافی انجام دهند. پس از آن، زنان مسن تر می توانند یک سال در میان غربالگری سالانه را ادامه دهند.

رومن گفت: ضایعات خوش خیم سینه ممکن است عوامل خطر سرطان سینه باشند.این ضایعه های خوش خیم در طول زمان به سرطان سینه تبدیل نمی شوند، بلکه آن ها نشانگر افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه در آینده هستند.

این احتمال در اثر افزایش بافت سینه و سلول های خاصی در سینه ایجاد می گردد و هر چه بافت و سلول بیشتر باشد، احتمال ایجاد ناهنجاری هایی که ممکن است بعداً به سرطان تبدیل شوند، بیشتر می گردد.

وبلاگ معمای ویژه علمی پزشکی کلینیک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه به علت وجود توده های خوش خیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه به علت وجود توده های خوش خیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید