این 17 مواد غذایی را هیچ وقت داخل فریزر نگذارید

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، چنانچه دوست دارید سبزیجات ترد و خوشمزه بخورید، بهتر است آن ها را در فریزر نگذارید. سبزیجات پس از یخ زدایی نرم می شوند و دیگر ترد و خوشمزه نیستند. به جای اینکه سبزی های شسته شده و خشک شده را در فریزر نگهداری کنید، بهتر است سبزی را در حوله ای کاغذی یا نخی بپیچید. سپس داخل پاکتی پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.

این 17 مواد غذایی را هیچ وقت داخل فریزر نگذارید

یکی از برترین شیوه های نگهداری مواد غذایی، فریز کردن است. فریزر سبب صرفه جویی در زمان و هزینه می گردد و یاری می نماید تا موادغذایی فصل های گوناگون را نگهداری داریم. اما بعضی مواد غذایی را نمی توان فریز کرد.

یکی از برترین شیوه های نگهداری مواد غذایی، فریز کردن است. فریزر سبب صرفه جویی در زمان و هزینه می گردد و یاری می نماید تا مواد غذایی فصل های گوناگون را نگهداری داریم.

سیب زمینی

سیب زمینی دارای حجم بالایی آب است، به همین دلیل در فریزر یخ می زند و بافت اولیه اش را از دست می دهد. سیب زمینی خام، پس از یخ زدن پلاسیده می گردد و طعم اولیه اش را ندارد. چنانچه راهی جز فریز کردن ندارید، می توانید سیب زمینی را بپزید و سپس در فریزر بگذارید.

نان

نگهداری نان در فریزر باعث بالا رفتن دوام آن می گردد، ولی این کار باعث خشک شدن سریع نان می گردد، بنابراین برای پیشگیری از این مشکل نان های صنعتی را به جای فریز کردن در دمای اتاق به مدت چهار روز نگهداری کنید.

غذا های کنسروی

قرار دادن غذا های کنسروی درون فریزر باعث حجیم و بزرگ شدن آن ها شده و باعث منفجر شدن و یا شکستن قوطی می گردد.

سبزی ها و میوه های آبدار

قرار دادن سبزی ها و میوه های آبدار مثل هندوانه در فریزر و سپس باز شدن یخ آنها، آن ها را شل و وارفته می نماید و دیگر قابل استفاده نیستند.

سیر و پیاز

سیر و پیاز پس از قرار داده شدن در فریزر انسجام بافت های خود را از دست می دهد. برترین محیط برای نگهداری سیر و پیاز محلی خشک، خنک و بیرون از یخچال است.

گوجه فرنگی

چنانچه گوجه فرنگی را در فریزر نگه دارید مزه و خواص خود را از دست می دهد و آب می اندازد بنابراین کوشش کنید آن را به طور تازه مصرف کنید.

شیر

شیر پس از یخ زدایی دیگر شفاف نخواهد بود و شکل بریده بریده پیدا می نماید؛ پس اگر تصمیم دارید شیر بنوشید بهتر است هیچ گاه آن را فریزری نکنید. هرچند اگر می خواهید از شیر در پخت و پز غذا بهره ببرید، می توانید از شیر یخ زده بهره ببرید.

با این حال، از قلم نیاندازید وقتی که می خواهید شیر را یخ زدایی کنید، با توجه به مقدار ظرف، یک روز یا بیشتر باید شیر را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا یخ شیر به تدریج باز گردد.

تخم مرغ با پوست

همه ما می دانیم حجم مایعات با یخ زدن بالا می رود به همین دلیل بهتر است برای نگهداری مایعات در فریزر از یک ظرف بزرگ تر بهره ببرید. درمورد تخم مرغ نیز دقیقا این مشکل وجود دارد. هنگامی که تخم مرغ را با پوست داخل فریزر قرار می دهید، مایع داخل آن سفت می گردد و با افزایش حجم، پوست تخم مرغ هم ترک برمی دارد. بدترین قسمت ماجرا این است که با شکسته شدن تخم مرغ ها تمام فضای فریزر بوی تخم مرغ می گیرد؛ بنابراین برترین راه چاره این است که بی خیال فریزکردن تخم مرغ شوید.

خامه ترش

یخ زدن خامه ترش باعث بریده بریده شدن آن می گردد. حال می توانید خامه یخ زدایی شده را هم بزنید و سپس در پخت و پز غذا و درست کردن دسر از آن بهره ببرید، هرچند حتما مزه آن دیگر خیلی لذیذ نخواهد بود.

آرد سوخاری و خرده های نان

استفاده از خرده های نان، آرد سوخاری یا پنیر بر روی مواد غذایی باعث تردی و لذیذتر شدن غذا ها می گردد و به همین دلیل گذاشتن این نوع مواد غذایی در فریزر باعث خمیری شدن آن ها می گردد. در نتیجه بهتر است ریسک نکنید و هیچ وقت آن ها را در فریزر نگذارید. برای حفظ طعم و مزه غذا می توانید پس از یخ زدایی از آرد سوخاری و پنیر بهره ببرید.

نوشیدنی های گازدار

فریز کردن نوشیدنی های گازدار به نظر خوب است، ولی بسته بندی این قوطی ها مخصوصا از نوع آلومینیومی بی تردید در فریزر منفجر خواهد شد و همه جا را آغشته به مواد چسبناک خواهد نمود. بهتر است این مواد را در یخچال نگهداری کنید و چنانچه جزو نوشیدنی های سالم نیستند بد نیست آن ها را به سطل زباله بریزید.

پاستا یا ماکارونی پخته شده

قراردادن ماکارونی یا پاستای پخته شده در فریزر باعث پیدایش ماده ای شل و وارفته می گردد که به جای این که اشتهای شما را بالا ببرد، آن را کاهش خواهد داد. البته چنانچه پاستای نیم پز را فریز کنید در زمان استفاده کافی است آن را داغ کنید. حتی چنانچه در کنار آن سس مخصوص نیز دارید می توانید آن را در قالب یخ بگذارید و در فریزر قرار بدهید. هنگامی که به آن نیاز داشتید فقط کافی است آن را روی پاستای خود بریزید و گرم کنید. بی شک از این غذای فوری لذت خواهید برد.

سبزیجات

چنانچه دوست دارید سبزیجات ترد و خوشمزه بخورید، بهتر است آن ها را در فریزر نگذارید. سبزیجات پس از یخ زدایی نرم می شوند و دیگر ترد و خوشمزه نیستند.

به جای اینکه سبزی های شسته شده و خشک شده را در فریزر نگهداری کنید، بهتر است سبزی را در حوله ای کاغذی یا نخی بپیچید. سپس داخل پاکتی پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.

مواد غذایی داغ

غذا های داغ سبب می شوند که دمای فریزر بالا رود؛ میکروب ها هم در دمای بالا قدرت رشد پیدا می نمایند؛ بنابراین برای فریز کردن غذا ها نخست صبر کنید تا خوب خنک شوند.

ماست

منظورمان بستنی ماستی نیست. منظور ما فریزکردن ماست است. قراردادن ماست، ماست چکیده یا ماست یونانی در فریزر سبب تغییر بافت آن می گردد. فکر نکنید با قراردادن ماست در فریزر صاحب بستنی ماستی می شوید. بستنی ماستی، دسر خوشمزه ای است که مصرف آن در دهه اخیر در آمریکا خیلی زیاد شده است.

بافت ماست هم پس از یخ زدایی تغییر شکل می دهد، بریده بریده می گردد و قابل خوردن نخواهد بود. البته می توانید از آن در پخت وپز بهره ببرید، چون خوردن آن به تن هایی خیلی خوشمزه نیست.

قهوه

قرار دادن قهوه در فریزر به شدت روی کیفیت آن اثر می گذارد. برعکس خیلی از مواد که ضروری است برای حفظ کیفیت در فریزر نگهداری شوند، نگه داشتن قهوه در فریزر باعث تغییر مزه و بوی آن می گردد و به همین دلیل اصلا توصیه نمی گردد.

منبع: بیتوته

منبع: فرادید

به "این 17 مواد غذایی را هیچ وقت داخل فریزر نگذارید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این 17 مواد غذایی را هیچ وقت داخل فریزر نگذارید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید