طرز تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی و جا افتاده
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، جلوگیری از عفونت، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت استخوان ها، سم زدایی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن تنها بخشی از خاصیت هایی هستند که با مصرف لوبیا سبز از آنها بهره مند می شوید. اگر در پی بهانه تازه ای برای استفاده از لوبیا سبز در غذاهایتان می شد، ادامه این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز
- گوشت مرغ یا گوسفند نیم کیلوگرم
- پیاز ساطوری دو عدد
- لوبیا سبز یک کیلوگرم
- گوجه فرنگی سه عدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- روغن و نمک به اندازه لازم
- سیب زمینی یک عدد
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مرحله اول
برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا چهار قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیازهای ساطوری شده را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.
مرحله دوم
گوشت یا مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سپس مرغ گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید. شش پیمانه آب جوش روی گوشت بریزید، آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید. اگر برای تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده می کنید، باید حدود سه ساعت برای پخت آن وقت بگذارید و اگر از مرغ استفاده می کنید بعد از نیم ساعت می توانید باقی مراحل پخت را طی کنید.
مرحله سوم
در انتها ساعت دوم پخت گوشت لوبیا سبز را اضافه کنید و به خورش نمک و فلفل بزنید. سپس شعله را کم کنید و برای پختن لوبیا سبزها و جا افتادن خورش حدود یک تا یک ساعت و نیم صبر کنید. وقتی آب خورش به حدود یک پیمانه رسید، آن را سرو کنید. می توانید این خورش را با هویج مویی سرخ شده تزیین کنید و برای طعم بهتر کمی به آن زعفران اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید نیم ساعت قبل از سرو خورش، سیب زمینی معکبی تفت داده شده را به آن اضافه کنید. ولی بهتر است این سیب زمینی ها را نسبتا درشت خرد کنید. اضافه کردن سیب زمینی، لعاب و قوام خورش را بیشتر می نماید.
خورشت لوبیا سبز یکی از غذاهای محبوب ترکیه ای ها به شمار می رود و بهتر است آن را با گوشت گوسفندی آماده کنید. این خورش را می توانید با برنج یا به شکل خوراک سرو کنید.
منبع: کتاب کاله