طرز تهیه 3 مدل دسر با طالبی و بستنی به روش کافی شاپی
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، ترکیب بستنی با طالبی برای دسر، یکی از خوشمزه ترین ترکیب ها برای تهیه خوشمزه بهاری و تابستانی است. با آغاز فصل گرما و باز شدن پای طالبی و ملون ، می توانید نوشیدنی ها و دسرهای خوشمزه ای را با این میوه پرخاصیت و آبدار درست کنید. در این مقاله از در طرز تهیه چند مدل دسر با طالبی و بستنی را به شما آموزش خواهیم داد.
دسر با طالبی و بستنی و ژله
زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه
زمان آماده سازی دسر طالبی بستنی: 5 ساعت
مواد لازم برای تهیه دسر طالبی بستنی
طالبی: 500 گرم
بستنی وانیلی: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
خامه صبحانه: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژله طالبی: 1 بسته
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه دسر با ژله طالبی، طالبی و بستنی
برای تهیه دسر با طالبی، ژله و بستنی، ابتدا باید ژلاتین، سپس ژله و بعد مایه دسر را درست کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد. سپس آن را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. برای تهیه این دسر خوشمزه برای تابستان، مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه دسر بستنی طالبی، پودر ژلاتین را در یک لیوان بریزید و روی آن را به میزان 1/3 لیوان دسته دار فرانسوی، آب سرد بریزید. سپس لیوان را روی حرارت بخار آب یا روی آب در حال جوشیدن به بگذارید تا دانه های ژلاتین حل شده و شفاف گردد. حدود 10 دقیقه زمان کافی است.
مرحله سوم: ژله را آماده کنید
پودر ژله طالبی را در یک ظرف بریزید و به میزان 2/3 لیوان روی آن آب جوش بریزید. صبر کنید تا دانه های ژله حل گردد. طالبی را بشویید و پوست آن را جدا کنید. طالبی ها را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. شکر، خامه صبحانه و ژلاتین را به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن بزنید تا یکدست گردد.
می توانید، و را از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
مرحله سوم: مایه دسر را در قالب بریزید
بعد از یکدست شدن مخلوط و آماده شدن ژله، وقتی ژله خنک شد، آن را هم به مایه دسر طالبی بستنی اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید و در قالب های یک نفره یا قالب سیلیکونی بریزید. اگر از قالب سیلیکونی استفاده می کنید، احتیاجی به چرب کردن آن نخواهید داشت. قالب را در یخچال به مدت 5 ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. سپس آن را سرو کنید.
دسر با طالبی و بستنی وانیلی
زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
زمان آماده سازی دسر طالبی و بستنی وانیلی: 4 ساعت
مواد لازم برای تهیه دسر طالبی بستنی
آب طالبی: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژله طالبی: 1 بسته
بستنی وانیلی: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
شیر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه دسر با طالبی و بستنی
این روش از طرز تهیه دسر، باید دو لایه از مواد درست کنید. لایه اول ژله است و لایه دوم با مایه دسر پوشانده می گردد. می توانید از رنگ سبز خوراکی هم بهره ببرید تا رنگ دسر مجذوب کننده تر گردد. مراحل زیر را برای تهیه این دسر با طالبی بستنی دنبال کنید.
مرحله اول: پودر ژله را آماده کنید
در ابتدای تهیه دسر با بستنی و طالبی، ژله طالبی را در یک کاسه بریزید و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. ژله و آب جوش را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دانه های ژله در آب حل شوند. سپس یک لیوان آب طالبی را به آن اضافه کنید.
اگر طالبی به میزان کافی شیرین نیست، می توانید کمی شکر اضافه کنید. برای خرید انواع با طعم های مختلف مثل طالبی و انواع ملون می توانید به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای اقدام کنید.
مرحله دوم: ژله را در قالب بریزید
مایه ژله را که آماده کردید، در قالب یا قالب های دلخواه بریزید. اگر قالبتان سیلیکونی نیست، کمی آن را چرب کنید و بعد ژله را اضافه کنید. قالب را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس بقیه مواد را آماده کنید.
مرحله سوم: مایه دسر را آماده کنید
شیر را روی حرارت قرار دهید تا آغاز به جوشیدن کند. شیر را از روی حرارت بردارید، سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید. ژلاتین و شیر را هم بزنید تا دانه های ژلاتین در شیر حل گردد. بعد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد. انواع و را می توانید از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
مرحله چهارم: لایه دوم دسر را بریزید
بعد از اینکه لایه اول دسر که ژله بود، بست، لایه دوم دسر را که آماده نموده بودید، به قالب اضافه کنید. قالب را دوباره به یخچال برگردانید و 3 ساعت صبر کنید تا دسر خودش را بگیرد. سپس دسر را از یخچال بیرون بیاورید و آن را سرو کنید.
دسر کاپ کیک طالبی و بستنی
زمان آماده سازی مواد: 40 دقیقه
زمان مورد احتیاج برای پخت کاپ کیک طالبی و بستنی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه دسر طالبی بستنی در فر
پنیر کاتیج یا کوتاژ: 450 گرم
طالبی: 115 گرم (پوره شده)
شیر: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
کره بدون نمک (ذوب شده): 1/4 لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سمولنیا: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی
آرد همه منظوره: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه روی دسر کاپ کیک بستنی طالبی
کره بدون نمک: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
پودر شکر: 3 لیوان دسته دار فرانسوی
عصاره وانیل: 2 قاشق چای خوری
طالبی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
بستنی طالبی: اسکوپ ها به تعداد لازم برای روی دسر
مراحل طرز تهیه دسر با طالبی و بستنی
برای تهیه این دسر با طالبی و بستنی احتیاج به فر و همزن برقی خواهید داشت. مواد را باید از قبل در دمای محیط قرار دهید (به جز بستنی) که به دمای محیط برسند و کره ها به حالت نیمه جامد دربیایند. فر را هم روشن و روی دمای 200 درجه تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
مرحله اول: مایه کاپ کیک را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه مایه دسر کاپ کیک طالبی با بستنی ابتدا پنیر، شکر، شیر، طالبی پوره شده و تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید. وقتی مواد یکدست شدند، کره ذوب شده، آرد سمولینا و آرد همه منظوره را که از قبل الک نموده بودید، به همراه عصاره وانیل و بیکینگ پودر اضافه کنید.
همه مواد را کاملا بزنید تا یکدست گردد. برای خرید ، ، ، و می توانید به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای اقدام کنید.
مرحله دوم: کاپ کیک را در فر بگذارید
مایه کاپ کیک ها را در کپسول های کاغذی بریزید و کمی بیشتر از نیمه کاپ کیک را با خمیر پر کنید. سپس کپسول ها را در سینی فر بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی گردد.
مرحله سوم: لایه روی دسر را درست کنید
در این فاصله، در یک کاسه کره ای که در دمای اتاق نرم شده را در یک کاسه بریزید و با همزن به مدت 3 دقیقه بزنید تا رنگ آن شفاف و بافت توخالی پیدا کند. سپس در چند محله پودر شکر را اضافه کنید و هر بار بزنید.
طالبی و را هم به مواد بیفزایید. بعد از پخت و سرد شدن کاپ کیک ها، لایه روی کاپ کیک را در قیف بریزید و با ماسوله روی کاپ کیک فشار دهید. کاپ کیک ها را در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم: دسر طالبی بستنی کاپ کیکی را سرو کنید
بعد از اینکه لایه رویی خودش را گرفت، روی هر کاپ کیک را یک اسکوپ قرار داده و آن را سرو کنید. می توانید کاپ کیک ها را در یخچال نگذارید و به صورت گرم سرو کنید و یک اسکوپ بستنی را در ظرف سرو، کنار کاپ کیک قرار دهید تا همزمان طعم های متفاوتی را بچشید. نوش جان
سوالات متداول
برای خوشرنگ شدن دسر طالبی با بستنی چه کار کنیم؟
اگر می خواهید دسر طالبی و بستنی رنگ زیبا و مجذوب کنندهی داشته باشد، از چند قطره رنگ خوراکی در دسر بهره ببرید.
برای شفاف شدن رنگ دسر طالبی بستنی چه کار کنیم؟
استفاده از ژلاتین در مواد انواع دسر از جمله دسر طالبی و بستنی، باعث شفاف شدن رنگ دسر می گردد.
منبع: افق کوروش