تاثیر شگرف سینما بر مواجهه مخاطب با سوگ
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، مهدیه سادات حسینی مترجم کتاب سینما به منزله درمان، سوگ و سینمای تحول گرا در گفت وگو با خبرنگاران درباره این اثر توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: این کتاب با موضوع سوگ، یکی از مباحث مهم روان شناسی، به آنالیز فیلم های سینمایی مرتبط با این مضمون پرداخته است و از زاویه نگاه روان شناسانه این فیلم ها را تحلیل نموده است. از آنجایی که سینما تاثیر شگرفی بر مواجهه مخاطب با تعارضات و موضوعات حل نشده درونی او از جمله سوگ دارد، آشنایی با نکات و پیچ و خم های فیلم ها می تواند به درک مخاطب از شرایط خودش و همین طور مواجهه هوشمندانه تر با سوگ هایش یاری کند.

او درباره مخاطبان این اثر اضافه نمود: مخاطبان کتاب اول از همه درمانگران هستند و سپس افرادی که اهل سینما و تماشای فیلم هستند و در قدم بعدی منتقدان و افرادی که به صورت حرفه ای به سینما نگاه می نمایند.
به گفته حسینی، قاعدتا چون مباحث این کتاب تخصصی هستند، دانستن سطوح پایه روان شناسی و همین طور آشنایی کلی با فضای فیلم و سینما برای درک بهتر موضوعات مطرح شده لازم است.
او با بیان اینکه سینما جایگاهش را در بین جوامع سال هاست که پیدا نموده اما نگاه حرفه ای و تخصصی روان شناسی در این حوزه کمتر دیده شده است یادآور شد: ضرورت چاپ و نشر چنین محتواهایی کاملا احساس می گردد.
حسینی در خاتمه گفت: در حوزه روان شناسی رسانه متون تالیفی و ترجمه بسیار اندک هستند و پیوند بین روان شناسی و سینما به صورت تخصصی مورد توجه زیادی قرار نگرفته است. از این رو انتشار چنین کتاب هایی می تواند گامی برای آشناسازی مخاطب با این فضا باشد.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران