طرز تهیه بورک پفی؛ غذای خوشمزه و ساده ترکیه ای

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، بورک غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای هست که در این بخش طرز تهیه بورک پفی را آموزش خواهیم داد که طعم بسیار لذیذی دارد.

طرز تهیه بورک پفی؛ غذای خوشمزه و ساده ترکیه ای

بورک پفی یک میان وعده فوق العاده خوشمزه ترکیه ای می باشد.از لحاظ خوراک به جرات می توان ترکیه را به عنوان یکی از برترین آشپزخانه های خوشمزه معرفی کرد که غذاها و میان وعده های فوق العاده جذابی را دارد.

مواد لازم برای بورک پفی

گوشت چرخ نموده:250 گرم

پیاز میانه :یک عدد

نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم

جعفری خرد نموده :2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر

آرد سفید :500 گرم

ماست:2 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ :2 عدد

آب :به میزان لازم

بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه بورک پفی

ابتدا یک کاسه بردارید و 2 عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بشکنیدو هم بزنید ، سپس ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد، نمک ، فلفل و بکینگ پودر را در کاسه دیگری مخلوط نموده و به تدریج به تخم مرغ و ماست اضافه نمایید.

آب را به مواد افزوده و ورز دهید تا خمیر حاصل گردد. سپس در پلاستیک قرار دهید و اجازه دهید 1 تا 2 ساعت استراحت کند.

در این فاصله مواد میانی خمیر را آماده کنید، پیاز را نگینی خرد نموده و با میزانی روغن داخل تابه سرخ کنید ، سپس گوشت چرخ نموده را افزوده و تفت دهید تا بپزد.

جعفری خرد شده را هم بریزید و نمک ، فلفل و ادویه را مقدار کنید.

روی یک سطح صاف میزانی آرد بپاشید و خمیر را سه قسمت نموده و هر قسمت را بوسیله وردنه باز کنید و به شکل دایره در بیاورید.

روی لبه های خمیر ها کمی زرده بمالید سپس میزانی از مواد میانی آماده شده را داخل خمیر بریزید و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره گردد. (برای اینکه لبه های خمیر بهم بچسبند از زرده تخم مرغ روی خمیر استفاده میگردد)

داخل تابه گودی میزانی روغن بریزید و بعد از داغ شدن بورک ها را داخل آن سرخ کنید. وقتی یک طرف بورک ها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد.

بورک های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس مورد نظر سرو کنید.

بعلاوه میتوانید فر را با دمای 180 درجه داغ کنید و کف سینی را چرب کنید و خمیر های بورک را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20-30 دقیقه داخل فر بپزید

نکات تکمیلی در خصوص بورک پفی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .

بورک پفی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .

بعلاوه میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه بورک پفی؛ غذای خوشمزه و ساده ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک پفی؛ غذای خوشمزه و ساده ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید