طرز تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با ژامبون و قارچ
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، سالاد ماکارونی جزء اون دسته از سالاد های خوشمزه و ساده ایی است که در صورت در دسترس بودن مواد اولیه تقریبا سریع تر از سالاد های دیگر آماده شده و مناسب دورهمی های خانوادگی و محبت آمیز است.
سالاد ماکارونی، پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که به سرعت طبخ می شود و می توان آن را در مهمانی ها بخصوص در جشن تولد ها و مراسم های عصرانه تهیه کرد. در این بخش ساده ترین روش تهیه سالاد ماکارونی بدون مرغ و گوشت با ژامبون را آموزش می دهیم، این غذای خوشمزه و پرطرفدار را سریع تهیه کرده و در مهمانی ها و جشن های تولد به عنوان یکی از اجزای اصلی میز شام سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون (4 نفر)
طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
1. درون قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
2. ماکارونی ها را به همراه مقداری نمک و کمی آبلیمو و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
3. پس از گذشت 7 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
4. ماکارونی ها را کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود.
5. نخودفرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید و درون آبکش بریزید.
6. قارچ را خرد کنید.
7. فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد کنید.
8. خیارشور را نگینی ریز کنید.
9. ژامبون ها را به شکل دلخواه برش بزنید.
10. در تابه ای کمی کره ریخته و قارچ خرد شده را در مقداری کره و آبلیمو سرخ کنید.
11. در ظرفی جداگانه فلفل دلمه ای و پیازچه را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید.
12. ماکارونی های آبکش شده را به فلفل دلمه ای و پازچه افزوده و مقداری تفت دهید.
13. در یک کاسه بزرگ و جادار تمام مواد؛ ماکارونی همراه پیازچه و فلفل دلمه ای، قارچ، خیارشور، نخود فرنگی، ژامبون و… را مخلوط کنید.
14. سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید.
15. کمی نمک و فلفل به سالاد ماکارونی بیافزایید.
16. سالاد ماکارونی را حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
17. روی سالاد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده کنید.
طرز تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با ژامبون و قارچ
نکات مهم در طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
ماکارونی سالاد ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند.
افزودن یک قاشق چایخوری روغن مایع به ماکارونی به دلیل این است که ماکارونی هنگام جوش خوردن به هم نچسبند و خمیر نشوند.
در صورت تمایل مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه کنید.
ذرت و نخود فرنگی را می توانید خودتان به صورت آبپز تهیه کنید یا اینکه به صورت کنسروی استفاده کنید.
هنگام افزودن سس، مواد را آرام هم بزنید تا خرد یا له نشوند، زیرا ظاهر سالاد خراب می شود.
اگر می خواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آنرا یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را حفظ کند.
برای تهیه سس سالاد به صورت رژیمی می توانید به جای استفاده از سس مایونز از روغن زیتون به همراه فلفل سیاه و آب لیمو ترش استفاده کنید.
منبع: وب گاه نمناک
منبع: فرارو