طرز تهیه شکلات ایتالیایی رافائلو، یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین شکلات های دنیا

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، حتما شما هم نام شکلات ایتالیایی رافائلو را شنیده اید یا اینکه به احتمال زیاد طعم شکلات رافائلو را چشیده اید.

طرز تهیه شکلات ایتالیایی رافائلو، یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین شکلات های دنیا

شکلات رافائلو به خاطر رنگ سفید نارگیلی و طعم غالب بادام و نارگیلش یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین شکلات های دنیاست. در این میان چیز کیک یخچالی و ساده رافائلو که بدون نیاز به تخم مرغ و ژلاتین درست می شود یکی از مشهورترین انواع چیز کیک های ساده دنیا با پایه بیسکویت است. چیز کیک یخچالی رافائلو هم همان طعم غالب نارگیل را دارد و بسیار لذیذ و نرم و خوش طعم است. چیز کیک رافائلو را به صورت گرم و سرد می توانید درست کنید که نوع سرد آن با پایه بیسکویت است. طرز تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و تخم مرغ و شکر را در ادامه بخوانید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی: 2 بسته

بادام: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری

کره آب کرده: 100 گرم

خامه صبحانه: 1 بسته (200 میلی لیتر)

شکلات سفید: 150 گرم

پنیر لبنه: 200 گرم

پودر خامه یا همان دریم ویپ: 150 گرم

شیر نارگیل یا شیر پرچرب: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه

برای درست کردن چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و فر و بدون تخم مرغ باید از پایه بیسکویتی برای کیک استفاده کنید. برای این کار ابتدا 2 بسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگری که طعم آن را می پسندید را به همراه بادام، پودر نارگیل و کره آب شده در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید. وقتی یک مخلوط یکدست به دست آمد آن را به عنوان پایه چیزکیک در قالب کمربندی دایره ای که برای چیز کیک مناسب است بریزید و حسابی فشار بدهید و پهن کنید تا روی آن صاف شود.

قالب را در یخچال بگذارید تا پایه چیزکیک حسابی خودش را بگیرد و سفت شود. در این فاصله کرم روی چیزکیک را درست کنید. ابتدا شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید. خامه و پودر خامه را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا حجم آن دو یا سه برابر شود و فرم بگیرد.

وقتی خامه سفت شد و فرم گرفت پنیر لبنه و شیر را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مایه روی کیک حالت کرمی پیدا کند. حالا کرم آماده شده را وسط قالب بیسکویتی چیزکیک بریزید و با لیسک خوب صاف و یکدست کنید. روی کرم پودر نارگیل را بپاشید و به مدت 3 الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و برای برش زدن آماده شود. برای تزیین چیز کیک رافائلو می توانید موقع سرو روی هر برش چیزکیک یک عدد شکلات رافائلو بگذارید. چیزکیک خوشمزه رافائلو را با پایه کیک اسفنجی و به صورت گرم و فری هم می توانید درست کنید. مقاله طرز تهیه کیک ساده اسفنجی وانیلی را بخوانید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه شکلات ایتالیایی رافائلو، یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین شکلات های دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شکلات ایتالیایی رافائلو، یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین شکلات های دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید