طرز تهیه هویج کبابی طعم دار و خوشمزه به سه روش
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، برای آشتی کردن با سبزیجات هزار و یک راه وجود دارد و کباب کردن سبزیجات طعم دار شده، یکی از پرطرفدارترین راه هاست. سیب زمینی تنوری خیلی زود جایش را روی میز غذا باز کرد و انواع کلم کباب شده هم با کمی اختلاف در لیست سبزیجات کبابی محبوب قرار گرفتند. اما انگار جای هویج، خیلی وقت ها در بشقاب سبزیجات خالی است. در این مطلب طرز تهیه هویج کبابی را به سه روش متفاوت به شما آموزش می دهیم. مطمئن باشید که از امتحان کردن این روش ها پشیمان نمی شوید.
مواد لازم برای تهیه هویج کبابی به روش اول
- سرکه بالزامیک یک چهارم فنجان
- روغن زیتون بکر یک چهارم فنجان
- شربت افرا دو قاشق غذاخوری
- پرک فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
- هویج ریز نیم کیلو
- نمک دریا به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- جعفری خردشده به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه هویج کبابی به روش دوم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
- عسل یک قاشق غذاخوری
- رزماری خشک شده نصف قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- نمک دریا به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- هویج ریز پوست کنده و از وسط نصف شده 15 عدد
- ریحان تازه خرد شده به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه هویج کبابی به روش سوم
- هویج ریز پوست گرفته و خرد شده 15 عدد
- روغن زیتون بکر سه قاشق غذاخوری
- نمک دریا به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- جعفری تازه خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه هویج کبابی
روش اول
آماده کردن هویج کبابی، روشی شبیه به تهیه کدو حلوایی کبابی دارد. برای آغاز فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. هویچ ها را خوب بشویید و همه مواد گفته شده به جز جعفری را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس هویج ها را در مواد بغلطانید تا خوب به آنها آغشته شوند. کف یک سینی لبه دار بزرگ کاغذ روغنی بیندازید و هویج ها را با فاصله در آن بچینید.
روی سینی به شکلی فویل بکشید که به هویج ها برخورد نکند و با چنگال روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید. سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید و سپس فویل را از روی آن بردارید. مجددا سینی را به فر برگردانید و حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید.
روش دوم
تابه را روی حرارت ملایم گرم نموده و کره را در آن ذوب کنید. همه مواد به جز هویج و برگ ریحان را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس روی یک سینی مخصوص فر کاغذ روغنی گذاشته و هویج ها را در سینی بریزید. مواد داخل تابه را روی هویج ها ریخته و سینی را در فری که قبلا با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم نموده اید بگذارید. بعد از 35 تا 40 دقیقه هویج های کباب شده آماده خواهند بود. وقتی سینی را از فر بیرون آوردید، ریحان های خرد شده را روی هویج ها بریزید. تقریبا شبیه به روش تهیه سیب زمینی فرانسوی.
روش سوم
هویج کبابی می تواند دورچین خوبی برای فینگرفودهایی مثل توپک اسفناج یا خوراک هایی مثل خوراک کوفه قلقلی باشد. هویج ها را به دو تا سه قسمت تقسیم کنید. دقت کنید که هویج ریز انتخاب کنید تا قطر آن زیاد نباشد. سپس همه مواد گفته شده به جز برگ جعفری را در یک کاسه بریزید و هویج های خرد شده را در مواد بغلطانید. هویج ها را در سینی فر که در آن کاغذ روغنی قرار داده اید ریخته و باقی مواد داخل کاسه را هم روی آنها بریزید. بعد از حدود 40 دقیقه قرار دادن سینی در فری که با دمای 190 گرم و روشن شده، سینی را از فر بیرون بیاورید و روی هویج ها برگ جعفری خرد شده بریزید.
منبع: کتاب کاله