فوت و فن چلو گوشت خوشمزه و رستورانی در خانه
به گزارش وبلاگ معمای ویژه، چلو گوشت یکی از غذا های سنتی و بسیار محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی می باشد که از گوشت قرمز برای تهیه این غذا استفاده می گردد.

به گزارش بهترین ها، شما می توانید به دلخواه از گوشت گوساله یا گوسفندی برای پخت این چلو خوشمزه و لذیذ بهره ببرید. این غذا بیشتر با چلو ساده و زعفرانی تهیه می گردد، ولی می توانید با باقالی پلو نیز آن را سرو کنید که هر دو صورت خوشمهز می باشد. معروف ترین و محبوب ترین چلو گوشت در ایران مربوط به رستوران پسران کریم می باشد که یک رستورانی سنتی در مشهد است و طعم و مزه فوق العاده لذیذی دارد و شما می توانید این بار به همان روش در خانه یک چلو گوشت خوشمزه تهیه کنید.
فوت و فن های چلو گوشت خوشمزه
در تهیه و پخت گوشت در این غذا باید از پیاز فراوان و خلالی شده بهره ببرید تا طعم و مزه فوق العاده ای داشته باشد و گوشت و پیاز را به صورت لایه روی هم بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب اضافه نکنید.
استفاده از چوب دارچین طعم گوشت را فوق العاده خوشمزه می نماید و بعد از پخت کامل از گوشت خارج کنید.
زعفران چلو گوشت را باید کم کم طی چند مرحله اضافه کنید تا عطر و رنگ آن بهتر گردد.
اگر زمان کافی برای پخت گوشت ندارید می توانید از زودپز بهره ببرید.
پخت کامل گوشت حداقل 4 ساعت زمان می خواهد.
در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه ای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.
زیاد تفت دادن گوشت باعث سفت شدن آن می گردد.
افزودن رب به چلو گوشت اختیاری می باشد و می توانید حذف کنید (در صورتی که می خواهید چلو گوشت خود را با رب گوجه فرنگی درست کنید رب گوجه فرنگی را پس از تفت دادن گوشت به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته گردد و به طور کامل سرخ گردد).
از سیر بوته ای برای پخت چلو گوشت بهره ببرید و سیر را با پوشت شسته و داخل گوشت قرار دهید و بعد از پخت سرو کنید.
در سرانجام کمی از آبلیمو ترش تازه بهره ببرید تا گوشت خوشمزه تر گردد.
حتما آب جوش روی گوشت بریزید وگرنه آب سرد باعث دیر پز شدن گوشت می گردد.
ترفند های خوشمزه تر شدن چلو گوشت در خانه
برگ بو برای گرفتن بوی گوشت عالی می باشد و بهتر است بهره ببرید.
اگر خواستید چلو گوشت را زعفرانی تهیه کنید باید رب حذف کنید و در مصرف زعفران دست و دلباز باشید و هویج را در نوع زعفرانی باید حذف کنید.
برای عطر بیشتر از کمی گلاب در سرانجام بهره ببرید.
در این غذا حتما باید روی برنج زرشک تفت خورده ریخته گردد.
استفاده از چوب دارچین باعث تیره تر شدن رنگ چلو گوشت می گردد.
ادویه مخصوص چلو گوشت
فلفل سیاه، زیره سیاه، زردچوبه، چوب دارچین، برگ بو از ادویه های مهم تهیه چلو گوشت می باشد و بعد از پخت باید برگ بو و چوب دارچین خارج گردد.
منبع: فرارو