میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، خبرگزاری مهر/ براساس سخنان معاون گردشگری کشور، میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد.

میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد

نشست مشترک معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور و معاون توریستی کشور با موضوع استفاده از ظرفیت های بین بخشی با حضور مدیران کل هر دو حوزه در محل معاونت توریستی برگزار گردید.

در این نشست، علی اصغر شالبافیان گفت: برای هم افزایی میان دو مجموعه نیازمند شناسایی زمینه های مشترک همکاری هستیم.

معاون توریستی کشور اضافه نمود: در حال حاضر 40 میز تخصصی در حوزه توریستی داریم و میز توریستی هنر می تواند حلقه اتصال توریستی و صنایع دستی باشد.

شالبافیان ضمن تاکید بر هم افزایی و ارزش آفرینی بین بخشی توضیح داد: مراکز اطلاع رسانی در فرودگاه ها محل مناسبی برای عرضه و فروش صنایع دستی بوده و بطور متقابل مراکز فراوری و فروش صنایع دستی جزو اماکن توریستی محسوب می گردد.

معاون توریستی کشور با بیان اینکه رویکرد مجتمع های توریستی معرفی صنایع دستی است، اظهار کرد: استفاده از نمادهای صنایع دستی در طراحی و ساخت هتل ها و بومگردی ها جزو نمادهای امتیازآور و ارزش آفرین خواهد بود.

او ادامه داد: بخش مهم محتواهای فراوری شده در حوزه توریستی مربوط به صنایع دستی است و حضور صنایع دستی در رویدادهای توریستی باعث جذب توریست می گردد.

شالبافیان توضیح داد: همکاری دو حوزه در بخش آموزش با توجه به ظرفیت های فرهنگی و تاریخی در کشور حائز اهمیت است و در این راستا نیازمند توسعه و نظام مند شدن رویدادهای زمان محور هستیم.

معاون توریستی کشور با تاکید بر حائز اهمیت بودن برگزاری رویدادهای مشترک گفت: حضور صنایع دستی در رویدادهای مشترک باعث جذب توریست می گردد و یکی از بخش های مهم در طرح ملی شناخت روستاهای ملی و جهانی توریستی، حوزه صنایع دستی است.

در ادامه مریم جلالی ضمن بیان اینکه توریستی و صنایع دستی دو رکن اصلی اقتصاد هویت بنیان هستند، توضیح داد: صنایع دستی و هنرهای سنتی بهانه های خوبی برای روایتگری بوده و توریستان علاقمند به شنیدن این قصه ها هستند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: کوتاه مدت بودن مهارت یادگیری صنایع دستی اندازه ماندگاری توریست را در منطقه مقصد بالا برده و به زنجیره ارزش صنایع دستی و توریستی یاری می نماید.

او با تاکید بر هم افزایی میان شهرهای جهانی صنایع دستی و شهرهای مرکز توریستی گفت: کارگاه ها و بازارچه های صنایع دستی جزو مقاصد مهم توریستی بوده و بازارچه های صنایع دستی بدون امکانات توریستی محیطی خشک خواهد بود. شهرهای جهانی صنایع دستی فرصتی مناسب برای ایجاد بومگردی و مجتمع های توریستی است.

جلالی اضافه نمود: صنایع دستی برترین یادگار برای زنده نگه داشتن خاطرات سفر توریستان به ایران بوده و کارگاه های صنایع دستی برای توریستان خارجی دارای جذابیت است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور اظهار کرد: بعضی رشته های صنایع دستی وابسته به معماری است که می تواند در طراحی و ساخت هتل ها و بومگردی ها لحاظ گردد و مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی ظرفیت برگزاری رویداد مشترک را دارند و این مهم با نزدیک شدن فعالان غیر دولتی در دو حوزه امکانپذیر خواهد بود.

منبع: همگردی

به "میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید