پنج نکته طلایی برای پخت کوکو بادمجان

به گزارش وبلاگ معمای ویژه، کوکوی بادمجان یکی از کوکوهای خوشمزه و گیاهی است که بادمجان مواد اصلی تشکیل دهنده آن است.

پنج نکته طلایی برای پخت کوکو بادمجان

وبلاگ معمای ویژه | کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی کدو سبز و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.

به گزارش وبلاگ معمای ویژه ، کوکوی بادمجان یکی از انواع کوکو های سبزیجات است که به علت داشتن بادمجان در ترکیباتش ارزش غذایی بالایی دارد؛ بعلاوه یک شام سبک و مقوی است. کوکو بادمجان برای گیاه خواران نیز یک غذای کامل و مغذی محسوب می گردد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو کدو بادمجان همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان

بادمجان: 1 کیلوگرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری

روغن: به اندازه لازم

تخم مرغ: 3 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو بادمجان

مرحله اول: برای آغاز کار ابتدا بادمجان را رنده کنید. بعد از اینکه رنده کردید، کمی مواد را فشار بدهید تا آب اضافی آن خارج گردد؛ سپس آب جمع شده داخل ظرف را بیرون بریزید.

مرحله دوم: در مرحله بعد پیاز و سیر را رنده و به بادمجان اضافه کنید؛ سپس تخم مرغ، آرد ذرت، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با همه مواد مخلوط گردد.

مرحله سوم: یک ماهی تابه نچسب را روی اجاق گاز بگذراید و کمی روغن داخل آن بریزید. اجازه بدهید روغن کاملا داغ گردد، سپس یک قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و به صورت قاشقی داخل روغن بریزید. اجازه بدهید یک سمت کوکو سرخ گردد؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد. بعد از اینکه کوکو سرخ شد، آن را روی دستمال جذب روغن بگذارید تا چربی اضاف کوکو گرفته گردد؛ سپس سرو کنید، نوش جان.

پنج نکته مهم برای پخت کوکو بادمجان

1ـ بهتر است برای خوشمزه تر شدن کوکو بادمجان از بادمجان دلمه ای بهره ببرید.

2ـ بعد از اینکه بادمجان را رنده کردید، کمی نمک به آن اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید؛ سپس حتما آب بادمجان را بگیرید.

3ـ برای خوشمزه تر شدن کوکو بادمجان می توانید یک قاشق غذاخوری رب انار و اندازهی گردوی آسیاب شده به مایه کوکو اضافه کنید.

4ـ برای اینکه کوکو بادمجان وا نرود و ترد گردد، حتما پیاز را بعد از رنده کردن فشرده کنید و نود درصد آب پیاز را بگیرید.

5ـ به جای آرد ذرت می توانید از آرد گندم هم بهره ببرید.

منبع: فرادید

به "پنج نکته طلایی برای پخت کوکو بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنج نکته طلایی برای پخت کوکو بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید